Om oss

Adress: Maskingatan 7 ARLANDASTAD

Telefon: 08-591 14708

Email: info@arlandabilcenter.se

Vi är en märkesoberoende bilhandlare med över 30 års erfarnhet av försäljning av begagnade bilar. vi har vår morderna anläggning i Arlandastad, i närheten av Arlandaflygplats.

 

Vår vision är "varje kund skall känna sig som den viktigaste kunden"

 

Men vår långa erfarenhet så vill vi ge kunden den bäste servicen och hjälpen under bilköpet

Vi finns behjälpliga före under och efter bilköpet.

 

Våra sammarbetspartners:

 

 

Tillsammans med Santander ser vi till att du får ett tryggt billån med en förmånlig ränta. Santander är en av världens största banker och är ledande i Europa på finansiering av fordon. Ett billån är anpassat efter dig och din bil. Du lämnar bilen som säkerhet och betalar av bilen i takt med att värdet på den minskar. Det gör billånet billigare än ett så kallat blancolån eller att låna på din bostad, då finns risken att du betalar av bilen långt efter att du bytt bil.

Vid finansiering samarbetar vi med DNB, oavsett om det handlar om billån privat eller företagsleasing. Vi skräddarsyr ett upplägg utifrån dina önskemål som kund och prövningen sker direkt mot DNB som valt att bemanna sju dagar i veckan för att kunna hjälpa oss. Vid billån erläggs minst 20% kontant och avbetalningstiden justerar vi för att anpassa en månadskostnad som passar dig. Du signerar enkelt finansiering digitalt via en surfplatta hos oss.

Ecster ett relativt nytt namn för bilfinansiring. Ecster ingår i Handelsbankens koncern och är ett stort och etelaberat företag inom bilfinans. Tillsasmmans med dom så erbjuder vi förmånlig ränta och goda villkor för att du som kund skall känna trygghet. Vid billån erläggs 20% kontant och avbetalnings tider kan variera upp till 84 månader.

Vid köpet ingår alltid två veckors fri försäkring hos Trygg-Hansa och deras produkt TryggaMil. Efter några dagar får du därefter ett erbjudande om nästkommande period med 20% rabatt på första året. Du slipper oroa dig för att lämna bilhallen oförsäkrad och några av fördelarna med TryggaMil är bland annat förlängd maskinskada till 15 000 mil (eller 8 år), drulleförsäkring och hyrbil. En komplett produkt helt enkelt. Helt bekymmersfritt.

AB Svensk Bilgaranti är det ledande företaget i Norden på affärskoncept inom bilgarantier. Vi utvecklar kontinuerligt nya garantitjänster till fordonsmarknaden. AB Svensk Bilgaranti samarbetar med välrenommerade bilhandlare i hela Norden. Det alla våra partners har gemensamt är att de erbjuder nya fordon samt begagnade bilar som är ordentligt kvalitetstestade så att de kan leverera garantier till de bilar de saluför.

 

 

Besöksadress:

Maskingatan 7,

195 60 Arlandastad

Ring oss:

08-591 147 08

Org nr:

556766-3959

Copyright @ All Rights Reserved